Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Túlélőtréning 3D - Levente Péter

Egyéb
6.000 Ft
5.400 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Kedvező árak
állandó akciók
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
Újdonságok
sikerkönyvek
6.000 Ft
5.400 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

Leírás

1983-ban, negyven évesen döbbentem rá, hogy éretlen felnőtt vagyok. Elsőként feleségemtől kértem bocsánatot 15 éves házasként. Azóta törökszem érett felnőttségre, lelki-szellemi-materiális értékek egyensúlyozásával, a magatartáskultúra összkontinensi küzdőterén. Hitem szerint a világmegváltást Valaki már magára vállalta. Ő ad bátorságot, hogy azon a négyszögölön, ahol éppen én is tartózkodom, igyekezzek több örömöt szerezni, mint bánatot okozni, több hasznot hajtsak, mint kárt tegyek. Te, feleségem, az 50. házassági évfordulón így biztattál: "Az utolsó húsz év miatt megérte az első harminc."
Eddigi tapasztalataimat osztom meg érett felnőttségre vágyó jobbkezes és balkezes felebarátaimmal, három munkafüzetben. Esténként pedig a tükörbe, aztán a feleségem szemébe nézek, hálát adva a Teremtőnek útmutató, a Kísértőtől oltalmazó, vétkeimért megbocsátó szeretetéért. Csodás hétköznapokon szolgálhatok, és az ünnepeimet sem hagyom elszürkíteni.

Levente Péter: Túlélőtréning 3D

1. Természet – 156 oldal, 165 x 235 mm

2. Teátrum – 144 oldal, 165 x 235 mm

3. Transzcendens – 196 oldal, 165 x 235 mm

A három kötet elolvasásával és aktív tovább gondolásával Péter bátyó útitársává szegődhetünk az érett felnőtté válás göröngyös útján: természetes adottságaink által determinált ösztönlényből a világ színpadán ügyeskedve boldoguló észlénnyé, s ha nem állunk meg itt, végül kiteljesedett társaslénnyé válva. Utunkat hármas egységek sora szegélyezi: test, szellem, lélek; önszeretet, feltételes szeretet, feltétel nélküli szeretet; megismerés, ráismerés, felismerés; viselkedés, magaviselet, magatartás. Életünk e három dimenziója közti egyensúlyra törekvés a magatartáskultúra célkitűzése.

Paraméterek

ISBN 978615010069
Méret 165 x 235 mm
Kiadás éve: 2020
Kiadó Egyéb
Kötés: puhakötés
Oldalszám: 496

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!