Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsony, a szeretet nagy csodája - Gyökössy Endre

Egyéb
1.580 Ft
1.343 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Kedvező árak
állandó akciók
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
Újdonságok
sikerkönyvek
1.580 Ft
1.343 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Leírás

A modern ember mindent kérdez. Nagyon is el tudom képzelni, hogy valaki ezt mondaná:
,,No és, ha nekem adta az Ő egyszülött Fiát, csak úgy és annak ellenére, akkor mi van? Itt állok életem romjai között, úgy érzem, nincs jövőm, mert a múltam is elvesztettem, meghalt mindenkim, akit szerettem - minek nekem a karácsony meg annak a misztériuma?!"
Igen, ilyen élettel már rég nem tudsz mosolyogni, sőt talán már sírni sem - de tudod, mi történik, ha egyszer mégis magadhoz öleled Jézust?
Nem változik meg semmi, aki meghalt, az meghalt, és életed romjai között kell továbbra is élned; aki nem szeret, talán továbbra sem szeret, aki haragszik rád, tovább is haragszik, az élet terhe nem lesz könnyebb - de újra tudsz sírni és mosolyogni. És ez jelenti az életet.
Lehet, hogy külső körülményed karácsonykor és karácsony után sem változnak meg. De te meg én változunk meg! És akkor már el lehet viselni. Tudunk Újra mosolyogni, tudunk újra könnyezni a másik bánata fölött, mert élünk Őáltala. Nem én lettem erősebb, bátrabb, nem én lettem valami csoda-lény, hanem az én Uram Jézus Krisztus életet adott nekem!

Paraméterek

ISBN 978-963-696-467-2
Méret 125 x 195 mm
Kiadás éve: 2014
Kiadó Szent Gellért Kiadó és Nyomda
Kötés: puhakötés
Oldalszám: 148

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!