Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hétköznapi küldetés - Jim Petersen, Mike Shamy

Egyéb
1.900 Ft
1.615 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Kedvező árak
állandó akciók
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
Újdonságok
sikerkönyvek
1.900 Ft
1.615 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Leírás

Pontosan ott vagy, ahol Isten látni szeretne. Isten országának polgáraként itt és most egyedülálló helyzetben vagy: szolgálhatod az Urat azáltal, hogy a hétköznapi életeddel bemutatod, milyen Istennel járni. Mindezt azok között az emberek között, akikkel nap mint nap kapcsolatba kerülsz.
Isten arra hívott el, hogy "követ" legyél a családod, a szomszédaid és a munkatársaid között. Ha életed és magatartásod visszatükrözi, hogy Isten országának polgára vagy, ez megnyeri őket.
Gondoltál már arra, hogy egy olyan apróság, mint megtanulni valakinek a nevét és rendszeresen köszönni neki megalapozza a lehetőséget, hogy összebarátkozzatok és megoszd vele az örömhírt?
A könyv szerzői segítséget nyújtanak abban, hogy más szemmel lásd a körülötted élőket. Gyakorlati tanácsokat kapsz, hogyan győzd le a gyümölcsöző élet akadályait: a félelmet, az elszigetelődést, az időhiányt és az alkalmatlanság érzését. Ez a forradalmian új szemléletű könyv rávilágít, hogy az evangélizáció nem csupán egy szűk réteg kiváltsága, akik valamiféle különleges adománnyal rendelkeznek e téren, hanem mindannyiunk hétköznapi küldetése.

Paraméterek

ISBN 978-963-9390-78-2
Méret 142x197 mm
Kiadás éve: 2013
Kiadó Keresztyén Ismeretterjesztő Alapítvány
Kötés: puhakötés
Oldalszám: 264

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!