Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Könyörtelen leszámolás a rohanással - John Mark Comer

Harmat Kiadó
3.290 Ft
2.796 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Kedvező árak
állandó akciók
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
Újdonságok
sikerkönyvek
3.290 Ft
2.796 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Leírás

John Mark Comer lelkész és író élete külső mércével mérve abszolút sikeresnek tűnt. Belülről azonban már korántsem volt ilyen szép minden. Egy megbízható mentorhoz fordult útmutatásért, és azt hallotta tőle: „Könyörtelenül számolj le a rohanással! A kapkodás a szellemi élet nagy ellensége.” Nem erre a válaszra számított, de erre volt – és erre van – szüksége.

Modern világunk mérgező légkörének sokszor csak a tüneteit kezeljük ahelyett, hogy rátapintanánk az okra. Egyre többen mutatnak rá, hogy nagyon sok rossznak a rohanás, a túlzott elfoglaltság a gyökere. Ez a könyv lenyűgöző érzelmi és szellemi érveket sorakoztat fel a rohanással szemben, a lassúbb, egyszerűbb életvitel mellett.

John Mark Comer az oregoni Portland központjában él feleségével és három gyermekével. A Bridgetown Church gyülekezet tanításért és látásért felelős lelkésze. Mostani gyülekezetének plántálását megelőzően egy kertvárosi megagyülekezet lelkésze volt. Még korábban zenekarban játszott. Mesterdiplomáját bibliai és teológiai tanulmányokból szerezte a Western Seminary teológián.

Paraméterek

ISBN 978-615-6017-24-6
Méret 133x204 mm
Kiadás éve: 2021
Kiadó Immanuel Alapítvány
Kötés: puhakötés
Oldalszám: 304

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!