Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jézus hív - Jézus szólít (puhatáblás) - Sarah Young

Egyéb
2.450 Ft
2.082 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Nem értékelt
Puhatáblás kivitel
Szállítási díj: 990 Ft
Kedvező árak
állandó akciók
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
Újdonságok
sikerkönyvek
2.450 Ft
2.082 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Leírás

Miután sok éven keresztül a saját szavait írta le imanaplójába, a misszionárius Sarah Young úgy döntött, hogy jobban fog figyelni a Megváltó hangjára, és elkezd „fülelni" arra, amit Ő mond. Tollal a kezében így indult el egy olyan útra, ami örökre megváltoztatta az életétés még sok millió emberét szerte a világban.

Ennek a gyönyörű könyvecskének a lapjain olyan Igék és üzenetek találhatók, amelyeket Jézus nagy szeretettel helyezett a szívére. Bátorításnak, vigasztalásnak, reménységnek a szavai. Olyan szavak, amelyek egyre növekvő mértékben tudatosították benne az Ő Jelenlétét, és lehetővé tették számára, hogy élvezze az Ő Békességét.

Jézus téged is ugyanígy szólít. Lehet, hogy – a szerzőhöz hasonlóanneked is szükséged van arra, hogy jobban érzékelhesd a „Veled levő Istent". Vagy talán számodra is távolinak tűnik Jézus, és nem tudod, hogy miért. Lehet, hogy olyan messze távolodtál Tőle, amit soha nem is gondoltál volna. Az, amit ebben a könyvben találsz, abban fog segíteni az év minden napján, hogy egyre közelebb kerülj Krisztushoz, és ezáltal egyre közvetlenebb kapcsolatot élj meg Vele.
Minden nap üzenete úgy szól, mintha Jézus Maga beszélne hozzád. Mert ezt is teszi. Te hallod az Ő hívását?
 

Paraméterek

ISBN 97-8-615-5246-22-7
Méret 102x150 mm
Kiadás éve: 2013
Kiadó Immanuel Alapítvány
Kötés: puhakötés
Oldalszám: 384

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!