Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Füller Tímea:Tócsatükörben

Luther Kiadó
1.790 Ft
1.520 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Kedvező árak
állandó akciók
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
Újdonságok
sikerkönyvek
1.790 Ft
1.520 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Leírás

Első kötetes, de korántsem kezdő szerző írásait tartja kezében a tisztelt olvasó. Füller Tímea – végzettségét tekintve zeneművész, zenetanár, főhivatásaként ötgyermekes édesanya, nem mellesleg lelkészfeleség és kántor a Tolna megyei Tengelicen – mintegy tíz éve rendszeres szerzője az Evangélikus Élet hetilapnak, és a Family magazin olvasói számára is ismerősen csenghet a neve.

Első szárnypróbálgatásainak bírálója Lázár Ervin volt, ő bátorította: folytassa, írjon. És Füller Tímea – sokak örömére – megfogadta a biztatást. A kötet darabjainak egy része mar megjelent az említett lapokban, többsége azonban itt olvasható először.

„Füller Tímea örömöt üzenő világában, ahol egy légy is angyallá tud változni, ahol egy fél iskola köti meg a karácsonyi ajándékot, a hétköznapok teli vannak csodás dolgokkal, észrevétlen, apró lényekkel, meglepetésajándékokkal. Hol le kell hajolni a fű közé, máskor csak bele kell nézni valakinek a szemébe, hogy a csodás dolgok megtörténjenek.

Olyanok az írásai, amilyen az írójuk. Vele nem lehet lekésni a tengelici vonatot, vele közösködve nem lehet csalódni, mellette nem marad rosszkedvű senki. Valami gyermeki derű él benne. Amivel nem sokan dicsekedhetünk: a felnőtt Füller Timiben megmaradt a születésekor kapott feltétel nélküli bizalom a Világ és az Emberek iránt.

Ezért küldi elé idejében a tengelici vonatot az Égi Forgalmista, hogy szaladva is, de elérje. Füller Timi ezt nem használja ki, nem él vele vissza, egyszerűen azért, mert nem is gondol arra, hogy valami nem fog sikerülni. Így fogalmaz kicsiknek és nagyoknak: Legyetek derűsek! És teszi a dolgát boldog örömben – mint a gyerekek.”

Schäffer Erzsébet

Paraméterek

ISBN 978-963-380-029-4
Méret 120×182 mm
Kiadás éve: 2015
Kiadó Luther Kiadó
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 232

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!