• Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 • Fejléc
 
 

Könyvkereső

KiadókKosár

A bevásárlókosara jelenleg üres.

                

Használati feltételek
A vásárlás menete

1. Válassza ki megvásárolni kívánt terméket és a „kosár gombra” klikkelve helyezze azt a kosarába. Amennyiben több példányt is szeretne ugyanabból a kiadványból vásárolni, akkor a „fel – le nyilakkal” vagy manuális módon állíthatja be a kívánt darabszámot.

2. Folytassa tovább a böngészést és az előbbiekhez hasonlóan gyűjtse a kosarába a könyveket.

3. Amennyiben bármikor szeretné megnézni a kosara tartalmát és összegét, vagy esetleg módosítani szeretne rajta, kattintson a jobb felső sarokban található „kosár” menüpontra.

4. Ha sikerült kiválasztania az összes megvásárolni kívánt kiadványt, akkor szintén a jobb felső sarokban található kosár menüpontra kattintva véglegesítheti a megrendelését.

5. Ezután kell megadnia személyes adatait (név, cím, telefon, e-mail), melyet a rendszer eltárol, hogy a legközelebb ezt már ne kelljen újra beírnia. Továbbá itt nyílik lehetősége arra is, hogy a postázási címtől eltérő számlázási címet adjon meg.

6. A személyes adatai kitöltése után a rendszer összegzi a megrendelését – hozzászámítja az egységesen 990 Ft-os postaköltséget - és jóváhagyását kéri annak elküldéséhez (még itt is lehetősége van akár a darabszámok módosítására).

7. Amennyiben sikeresen elküldte a megrendelését, akkor az Ön által megadott e-mail címen pár percen belül egy automatikus válaszlevelet fog kapni arról, hogy az megérkezett kiadónkhoz.

8. Ezt követően nincs más dolga, mint a postást várni, aki 2-5 munkanapon belül házhoz viszi Önnek a küldeményt. A küldemény felvételéről egy tájékoztató e-mailt is küld.

Köszönjük, hogy megtisztel vásárlásával! Reméljük elégedett lesz mind könyveinkkel, mind a csomagküldő szolgáltatásunkkal.

Amennyiben bármilyen problémája adódna vagy kérdése merülne fel a vásárlás során, örömmel állnak rendelkezésére munkatársaink az 1-466-9896-os telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

 

Jó olvasását kíván Önnek a Harmat Kiadó csapata!

 

Üzemeltető:

Harmat Kiadói Alapítvány

1113 Budapest, Karolina út 62.

Tel/fax: 06-1/466-9896

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen is átveheti az irodánkban (1113 Budapest, Karolina út 62.) 9 és 15 óra között.

Ebben az esetben a megrendelésnél kérjük válassza ki a személyes átvétel opciót.

Megrendelése után értesítjük, hogy mikor veheti át a kiadványokat.

Természetesen ilyenkor postaköltséget nem számítunk fel.

 
Fizetési feltételek

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget a csomag átvételekor a futárnak kell fizetnie. A csomagban minden esetben megtalálja a megrendeléséhez tartozó számlát

 
Szállítási feltételek Magyarország területén

Szállítási költség minden belföldi csomag esetén 990 Ft

Szállítási határidő 2-5 munkanap

Megrendelését a GLS Futárszolgálat  utánvétes formában teljesíti

 
Szállítási feltételek határon túlra

Külföldi megrendelés esetén a könyvek értékét, a szállítási és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, küldje el a kiválasztott könyvek címét e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Munkatársunk valamennyi költséget kiszámolja, és elküldi Önnek cégünk bankszámlaszámával és banki adataival együtt.

 
Sikertelen kézbesítés

Amennyiben nem sikerül elsőre a kézbesítés, akkor a futár értesítést hagy, hogy mikor kísérli meg újra el a kiszállítást.

Ha a küldemény átvétele nem történik meg az arra biztosított időn belül, akkor azt a futárszolgálat visszaszállítja a Kiadónak, de a szállítási költség továbbra is a vásárlót terheli

 
Vásárlástól történő elállás

A Megrendelőnek jogában áll vásárlási szándékától elállni, a megrendelt kiadványok kézhez vételétől számított nyolc napon belül. Ez esetben a kiadványok árát visszafizetjük. A visszajuttatás költségei a Megrendelőt terhelik.

 
Garancia

Az áruházban szereplő kiadványok adatait a lehető legnagyobb gondossággal ellenőrizzük, de az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, a tévedés jogát fenntartjuk.

A sérült, hibás kiadványokat visszacseréljük.

 
Adatkezelés

Adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 
Gyakori Kérdések

Kérdés: Miért nem lehet minden könyvek kosárba tenni?

Válasz: Vannak olyan könyvek, amiket régebben adtunk ki vagy esetleg pillanatnyilag kiadónknál nem kaphatók. Ezek egy része még előfordulhat, hogy könyvesboltokban fellelhető. Ilyenkor érdemes kollégáinknál vagy a mintaboltjainkban érdeklődni.

 

Kérdés: Akkor is 990 Ft a szállítási költség, ha csak egy könyvet vásárolok és akkor is ha százat?

Válasz: Igen a díj egységes, ezért érdemes egyszerre több könyvet is vásárolni, akár másokkal összefogva, mert úgy kifizetődőbb.

 

Kérdés: Van-e lehetőség személyes átvételre

Válasz: Igen, lásd használati feltételek személyes átvétel rész.

 

Kérdés: Mit tegyek, ha meggondoltam magam és mégsem szeretném a megrendelést átvenni?

Válasz: Minél hamarabb vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot. Amennyiben még nem küldtük el a rendelést, akkor tudjuk azt törölni. Amennyiben szállításra került a küldemény és nem veszi át, abban az esetben is a költséget a megrendelőnek ki kell fizetnie.

 

Kérdés: Mi a teendő, ha nem talál otthon a futár?

Válasz: Ilyenkor a futár értesítést hagy, hogy mikor kísérli meg újra a kézbesítést.

 

Kérdés: Lehet-e előre utalással fizetni?

Válasz: Nem, miután a 990 Ft-os postaköltség tartalmazza a beszedési költséget is, azért nincs értelme előre utalással fizetni.

 

Kérdés: Lehet-e külföldről is rendelni?

Válasz: Igen, de ez esetben szíveskedjen felvenni munkatársunkkal a kapcsolatot, hogy a pontos költségeket és feltételeket leegyeztessék.

 


 

Akciós ajánlat


3 000 Ft
2 700 Ft
Megtakarítás: 10.00%

 

Ajánlatunk


1 500 Ft
1 200 Ft
Megtakarítás: 20.00%

 

Legújabb termékünk

3 900 Ft
3 120 Ft
Megtakarítás: 20.00%

 
 •     © Harmat Kiadó,
  1113 Budapest, Karolina út 62.
  Telefon: +36 1 466-9896,
  www.12kosar.hu, info@12kosar.hu
  Készítette: © Parola Kft.

  Termékajánló